Райна изпили нервите на продуцента на "Биг брадър"

"4-ти километър" се събра в Къщата в Нови хан, коментират зрители

Райна изпили нервите на продуцента на "Биг брадър"  | StandartNews.com

София. Попфолк грацията Райна е изпилила нервите на Нико Тупарев. Бившата на Коцето се е пазарила като за световно с продуцента на "брадърите". Първо тя била обещала да влезе в Къщата за две седмици срещу едни пари, но после е променила мнението си относно обема на хонорара си. Говори се, че Райна в никакъв случай не желаела да пада по-долу от сто бона. Дали красивото момиче ще успее да ги получи, може само да се гадае. Не само заради нея обаче екипът на Тупарев е на ръба на нервна криза.

След съботния финал на "ВИП брадър" неделя беше ден за чистене и подготовка за следващото риалити. Но от преумора и стрес няколко души около Тупарев буквално се сринали и се наложило да се работи с по-малко хора. Нова и Тупарев обаче твърдят, че са на върха в сравнение с предишните сезони. Дали така обаче мисли публиката?

"Биг брадър ол старс" започна с мним скандал. Златка Райкова и победителката от фамилното издание на формата Ели Кузмова се хванаха за косите заради някой си Вальо. "От успеха ви зависи дали ще гладуват съквартирантите ви, или ще се хранят и ще бъдат щастливи. Трябва да бъдете героини на сапунка, кралици на драмата. Спорът ви да прерасне в огромна олелия и разправия, да се хванете за косите", бяха указанията. Плеймейтката Златка Димитрова и Маги Желязкова се направиха на арбитърки, но без резултат. Денди с кучето си и Лео с близнаците също фокусираха вниманието на компанията. Джийсън Брад Луис от "Х фактор" разказа как щял да набие един от менторите - Мага. Според хвалбите му той бил единственият от финалистите, който е получил международен звукозаписен договор. "Аз съм олицетворение на обикновеното момче от село, което успя", категоричен бе Людмил от Тръстеник, както всъщност се казва юнакът. Киро Скалата се наточи за любовна авантюра, последен влезе Станислав Илиев-Финдо от "Сървайвър 2".

Коментарите не закъсняха. "Ели е тежка реститутка в Пловдив. Не бива да вярваш на приказки и да се връзваш на песента "горката жена", хвърли първа бомбата известна журналистка. Мненията в нета също бяха убийствени: "Целият "4-ти километър" е в Нови хан. Бог да пази България! Наистина ли Пенка не е Пеньо?". Зрителите се възмущават и от друго. След като Станка грабна победата във "ВИП брадър", публиката масово се почувства излъгана и заяви, че всичко в този формат предварително се знае. Сега се очаква Наско да спечели "Х фактор" - славата му е голяма и се смята, че журито го лансира тенденциозно. Доста от меломаните в социалните мрежи обаче твърдят, че той не може да пее. Наско е изявен спортист, справя се отлично с баскетбола, но със сигурност не е бъдещ Франк Синатра. Тийнейджърът има много фенки на неговата възраст, които го подкрепят на всеки лайф, сподели той пред "Стандарт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай