Прокуратурата притиска Филип Карамитев в "Братя"

Най-довереният асистент на Карамитев търси начин за противодействие лично срещу Топал

Прокуратурата притиска Филип Карамитев в "Братя" | StandartNews.com

Опитите на Топал на всяка цена отново да намери път към актуални висши политици и комисари с много власт и влияние, все пак дават резултат. Особено след сделката с комисар Атанас Ангелов, още няколко врати веднага се отварят пред Денис. В резултат на това прокуратурата разпорежда проверки на целия внос и износ на компанията „Кара Ботаникс“, данъчните притискат Карамитев до стената.

Най-довереният асистент на Филип – Марин Владов търси начин за противодействие лично срещу Топал и се опитва да открие известния в тези среди Святослав Бартош Кучето, който би могъл да помогне бързо и прецизно. Има сведения, че Бартош в момента се намира на територията на Европа. Ще успее ли Марин да реализира идеята си и съществува ли ефективен ход, който спешно да неутрализира атаките на Денис?

Провокирани от странните преразпределения на пазара за синтетична дрога, антимафиотите се опитват да разберат причината за реактивирането на хората на покойния нарко бос Райков. Те правят засада на бивши негови дилъри, чакащи трансфер на готова стока за пласиране, но какъв ще е резултатът от спец акцията и ще стигнат ли следователите до необходимите основни изводи за случващото се, за да продължат разследването в правилната посока?

Лора лично се заема и намира контакт с лаборант, който да направи неофициални проби на съдържанието на съмнителните хранителни добавки, причинили опасно физическо и психическо  състояние при Велин. От какво се състоят добавките и как тази информация ще се отрази на по-нататъшните важни решения на Лора?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай