Привикват Лора Донкова в отдел "Убийства"

Велин е отчаян, че неговото семейство не му дава втори шанс

Привикват Лора Донкова в отдел "Убийства" | StandartNews.com

Лора е силно притеснена след призовката за разпит, която получава лично от Калин. Тя усеща неговото враждебно отношение и подозренията му, че укрива информация, която би навредила на Денис Топал по случая с изчезването на Борис. Но дали това наистина е така и какъв обрат ще настъпи по време на самия разпит?

Велин е отчаян, че неговото семейство не му дава втори шанс и дори напротив – Мая настоява да се разведат. Той губи вяра, че нещо може да се промени и изпада в самосъжаление. Борбата с пороците вече му изглежда безсмислена и е на път да се предаде. Има ли кой да му помогне в това тежко положение и да го спаси от самия него?

Вики прави много неприятно откритие, което изцяло ще промени взаимоотношенията й с нейните съученици Нора и Симо. На какво ще стане свидетел момичето и с каква реакция ще изненада дори себе си?

Надеждата на Ива, че може да получи прошка от своя съпруг за грешките от миналото, почти угасва. Разкаялата се жена опитва всичко, за да изкупи вината си, но усилията й сякаш са напразни – Калин не успява да се справи с болката от нейното предателство, поне за момента. Това го прави по-озлобен и отмъстителен и поставя в патова ситуация цялото им семейство. Обезверена, Ива решава да последва приятелски съвет от Мая и да преобърне статуквото на досегашните семейни отношения. Какво е намислила тя и дали провокативният й ход ще донесе успех?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай