Петък,

Примката около Камен се затяга в Отдел Издирване

От: Агенция Стандарт -
264
Примката около Камен се затяга в Отдел Издирване
A
A
A

Опустошителна вина, ново убийство, опасни улики и изпепеляващи съмнения ще накарат Камен Петков (Юлиан Вергов) да вземе импулсивни решения, които заплашват със сериозни последствия в новия епизод на „Отдел Издирване“. Опитният инспектор не може да намери покой, след като научи, че именно той е причината за смъртта на превърналата се в изкупителна жертва негова дъщеря. Скърбящият баща ще опита да се справи с мъката като предприеме необмислени и изключително рисковани действия в търсене на истината. Къде ще го отведе издирването на справедливост и в какъв конфликт ще бъде забъркан, тепърва ще стане ясно.

Единственият лъч надежда, който Камен вижда за решаване на случая, ще се окаже Нера Павлович (Ива Михалич). Мистериозното ѝ освобождаване от агента на ДАНС – Миро Николов (Петър Антонов) ще накара Камен да се усъмни още повече във връзката ѝ с убийствата, а следите ѝ ще го отведат в Хърватия. Каква е причината инспекторът да отиде в Сплит и ще разбере ли какво крие толкова свирепо тайнствената хърватка Нера?

Междувременно смъртта на Борис (Георги Златарев) ще доведе до разследване на случая и нови въпроси у разследващите. Екипът на Отдела ще бъде морално разединен относно версията, която представят за случилото се на вилата. Ще останат ли въпреки това лоялни на Камен и Ралица Петкови или подозренията им ще вземат връх в преценката за случилото се, предстои да разберем.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com