Полтроу и Стюарт най-мразени

Полтроу и Стюарт най-мразени | StandartNews.com

Холивуд. Холивуд трепери всяка година по това време, когато излиза традиционната класация на списание "Стар" за 20-те най-мразени звездни личности. В току-що излезлия списък първа сред най-презираните е 40-годишната Гуинет Полтроу. Тя е натрупала толкова много отрицателни гласове заради постоянно пропагандиране на здравословния начин на живот. Книгата на Полтроу It's All Good има второ неофициално заглавие - "Как правилно да уморим семейството си от глад". На всичкото отгоре всекидневното меню, препоръчвано от нея, струва по 300 долара.

След нея е звездата от вампирската сага "Здрач" Кристен Стюарт, която обра критиките след публичното разкриване на аферата й с женения Рупърт Сандърс, режисьор на "Снежанка и ловецът", в който тя участваше. Изневярата й разстрои приятеля й Робърт Патинсън и така тя стана враг на много тийнейджърки. Дженифър Лопес е следващата недолюбвана заради прекомерния й нарцисизъм. Следва я бившият приятел на Кейти Пери - Джон Майер, критикуван заради женкарството си. На пето място е кралицата на романтичната комедия Катрин Хейгъл, която се изказва неласкаво за собствените си филми.

Телевизионният журналист Мат Лауър е на шеста позиция заради лицемерието си. В класацията е и друг известен водещ - Джей Лено, той обаче е 14-и.

Кралицата на попа Мадона е седма. Според мнозина й е време да осъзнае възрастта си и да е по-скромна. Сър Елтън Джон твърди за нея, че напоследък изглежда като панаирджийска стриптийзьорка. Веднага след нея е канадската тийн сензация Джъстин Бийбър, чието разюздано поведение не е похвално. Девета е тазгодишната носителка на "Оскар" Ан Хатауей, която по-принцип никак не е обичана в родината си и е определяна като бездарна актриса.

Реалити звездата Ким Кардашиян е на 10-о място. Тя пък намерила място в класацията не с това, че няма никакви способности освен пищни форми, а за прекаленото натрапване на бременността си, като публикува нови и нови снимки в блога си. Анджелина Джоли е под номер 15 в списъка, а преди нея на 13-о място е звездата от "Двама мъже и половина" Аштън Къчър. Той е под прицел, тъй като изневери на вече бившата си Деми Мур на рождения й ден. Певецът Крис Браун учудващо застава на последно място, въпреки че получи маса критики след възобновяването на връзката си с Риана, която преби грозно през 2009 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай