Похитен или избягал е Борис в "Братя"

Мистериозното му изчезване изцяло преобръща живота на неговите близки и колеги

Похитен или избягал е Борис в "Братя" | StandartNews.com

Мистериозното изчезване на Борис изцяло преобръща живота на неговите близки и колеги. Тече напрегнато разследване, а Калин намира нова следа. Сигналът от телефона на Борис е засечен в близост до залата, където е играл футболен мач с останалите следователи от ГДБОП. Полицаите започват спешна проверка, с разпити на управителя и служителите в спортния център. Ще открият ли на място още следи и каква е причината за изчезването на техния приятел?

Снежа е силно притеснена от факта, че Борис не се е появил на срещата им и вече от доста време няма никаква връзка с него по телефона. Майката не може да разбере какво става, но интуицията й подсказва, че може би се е случило нещо страшно. Тя споделя притесненията си пред Велин, който пък предполага, че Драго има нещо общо с изчезването на сина му. Има ли право?

Денис Топал е призован на разпит в отдел “Убийства”. Шефът на отдела – Черкезов – поверява  разпита на инспектор Жана Илиева. Младата следователка е амбицирана да помогне за разнищването на случая с убийството на украинския наркобос Фьодор Опланчик. Ще успее ли да притисне Топал, или той умело ще се изплъзне?

Ива подготвя скромен, но много изискан прием по случай откриването на новата си агенция и кани важни клиенти, с които би искала да си партнира в бъдеще. За нейна изненада, един човек ще успее да очарова гостите и ще създаде многообещаваща атмосфера на доверие, което ще й бъде от полза. Вики, Симо и Нора също се включват в организацията на партито, но за двама от тях събирането ще завърши напълно неочаквано, променяйки автоматично отношенията им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай