Париж хвали музата на Камен Во

Елина Кешишева продължава да събира овации за работата си в "Диор"

Париж хвали музата на Камен Во | StandartNews.com

Колекцията на "Диор", която изцяло беше заснета от Елина Кешишева, продължава да получава изключителни комплименти от фешън обществото в Париж и не само. Най-голямата муза в живота на Камен Воденичаров от години живее във френската столица и работи за най-престижните световни издания в жанра. 

View this post on Instagram

A post shared by David Zaro (@substanceismystyle)

Креативният директор на "Диор" Мария Грация Чиури отдавна включва елементи, свързани с изкуството, феминизма и женската сила в своите модели.

"С тази кампания искаме да покажем постиженията на изкуството в различните му форми - от феминистките есета на Вирджиния Улф до въздействащите колажи на Лучия Маркучи. Колекцията е заснета така, че да се разкрие уникалната сила на изкуството", казват от бренда пред WWD.

Кешишева първоначално заминава за френската столица като модел, а после се осмелява да застане и зад обектива. Кариерата ѝ започва с участие в престижния фестивал International de mode et de photographie на Hyéres, последвано от публикуване в книгата на парижкия арт директор на Патрик Реми "Рай". Пред нейния обектив са позирали Настася Кински, Фарел Уилямс, Даян Крюгер, Ник Кейв, Вим Вендерс, Анди Макдауъл, Ейми Уайнхаус.

Международните издания са категорични, че фотографиите на Кешишева за "Диор" са впечатляващи и носят настроението от шедьоврите на майсторите художници от епохата на Барока и Ренесанса. Елина е известна с начина, по който играе със светлини и сенки в своите снимки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай