Петък,

Пагубни провокации между Топал и Карамитев в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
Пагубни провокации между Топал и Карамитев в "Братя"
A
A
A

Враждата между Денис Топал и Филип Карамитев заплашва да експлодира в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по Нова. Първоначално тихата война се превръща в опасна игра за надмощие, която заплашва да вземе и жертви. А зачестилите удари под кръста и мръсни номера застрашават бизнесите на „Арол Холдинг“ и „Кара Ботаникс“. Докъде са готови да стигнат двамата в съревнованието си за най-влиятелен играч на наркопазара?

Французинът Жером се оказва поредната пресечна точка в интересите на Карамитев и Топал. Той е желан бизнес партньор и от двете страни, но кой ще успее да му предложи по-добра оферта и какво решение ще вземе чужденецът за развитието на своите сделки в България?

Планът на Юлия за създаване на парфюмерийна лаборатория влиза в действие. Това привлича вниманието на ГДБОП, които са плътно по стъпките на Топал. Следователите наблюдават активността около този пореден бизнес за корпорацията на Денис и нещата им изглеждат все по-подозрителни. Ще влязат ли в капана на хитрата украинка, или ще се усетят навреме, че някой много умело се опитва да отклони вниманието им?

Междувременно проверките около нелегалните сделки на „Арол Холдиниг“ отвеждат полицаите и на оглед във фотостудиото на Топал. Какво ще открият там Калин и Михайлов и дали това ще им даде нова отправна точка за разследването?

Оставайки до късно на работа, Лора се натъква на обезпокоителна гледка в офиса на „Кара Ботаникс“. Нарастват съмненията й, че в дейността на компанията има нещо нередно и тя търси начин да стигне до истината. Дали ще успее да научи повече, кое ще я постави на кръстопът в нейните намерения и какъв шокиращ обрат я очаква?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизод

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички