Откриват зловеща улика в "Братя"

Откровен разговор между Лора и Драго изважда наяве важна информация, свързана с изчезването на Борис

Откриват зловеща улика в "Братя" | StandartNews.com

Нова улика, открита в спортната зала, става причина за пълен обрат в хода на разследването по случая „Донков“ в новите епизоди на криминалната драма „Братя“. Разкритието провокира шокиращи въпроси, които подлагат на съмнение не само действията на всеки един от заподозрените, но и на онези, които никой не би и помислил, че може да са замесени. Разпитите продължават усилено в нова насока, но кой най-изненадващо ще попадне на прицел?

Откровен разговор между Лора и Драго изважда наяве важна информация, свързана с изчезването на Борис, която бизнесменът умишлено е укривал. Как признанието ще рефлектира върху по-нататъшното развитие на събитията и какво решение ще вземе Лора?

Калин и Жана прекарват все повече време заедно и силното привличане помежду им прераства в страстна любовна афера. И докато Ива с огорчение преглъща неуважителното отношение на своя съпруг, Симо влиза в директен сблъсък с баща си след голям гаф, който се случва в семейния им дом. Йосифови трябва да се справят с конфузна ситуация, водеща до яростен конфликт с неизвестен изход. Какво ще се случи в апартамента им и ще успеят ли да овладеят последствията?

Свикнала да получава винаги каквото поиска, дъщерята на украинския мафиот Фьодор Опланчик – Юлия, е готова на всичко, за да има вниманието и любовта на Топал. Тя се надява, че след страстната нощ, прекарана с Денис, отношенията им ще се променят в нейна полза. Дали той ще отговори на чувствата й или ще нанесе опасен удар по достойнството на капризната красавица?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай