„Откраднат живот“ 8 тръгва на 10 септември

Световни формати и БГ сериали завладяват праймтайма на Нова телевизия от идващия месец

„Откраднат живот“ 8 тръгва на 10 септември | StandartNews.com

Нова телевизия тази есен ще завърти най-амбициозната програма, предлагана в българския ефир до момента. Зрителите ще преживеят вълнуващи емоции с богато съдържание, което медията ще представи в праймтайма. Националният празник 6 септември неслучайно е избран за старт на състезанието „Игри на волята: България“. Световноизвестният риалити формат стъпи за първи път на българска земя през юли със снимки на 10 локации, разкриващи красотата на родното Черноморие и мистиката на Странджа планина. Зрителите ще се потопят в историята, митовете и легендите на земята, с която корените ни са дълбоко свързани. 24-ма смели българи напуснаха ежедневния си комфорт, за да се впуснат в решителни битки за победа. В участниците ще видим качествата, с които нацията ни се отличава – силен дух, издръжливост и уважение към вековните традиции. На финала на приключението един от тях ще грабне голямата награда. Предаването с водещ Александра Сърчаджиева ще се излъчва всеки понеделник от 20 часа и от вторник до петък от 21 часа.

На 9 септември от 22 часа стартира премиерният български сериал „Пътят на честта“. Това е драматичната история на силна жена, изправена пред предизвикателството да остане вярна на себе си. Ролите са поверени на Силвия Петкова, Ивайло Захариев, Веселин Плачков, Мариана Миланова, Симеон Лютаков и други. Зрителите ще имат възможност да проследят перипетиите на героите всяка седмица от понеделник до четвъртък.

След 7 успешни сезона и 334 завладяващи епизода  „Откраднат живот“ се завръща от 10 септември с осмия пореден сезон „Кръвни връзки“. Поредицата ще се излъчва всяка седмица от вторник до петък в познатия за феновете на сериала час - 20. Голямата изненада на продукцията е завръщането на двама обичани герои  – д-р Василев (Алек Алексиев) и д-р Генадиев (Димо Алексиев).

Акцент ще бъде хитовият световен формат „Маскираният певец“, който идва за първи път в България. Началото на мистериозното музикално шоу в родния ефир ще бъде дадено на 14 септември от 20 часа. Известни българи ще приемат предизвикателството да живеят скрити зад маски в продължение на три месеца. Уникални, създадени специално за спектакъла костюми на животни и митични същества, ще скриват самоличността на певците при всяка тяхна изява на сцената.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай