Отдел "Убийства" се включва в издирването на Борис

Дали е жив – това е въпросът, който вълнува всички

Отдел "Убийства" се включва в издирването на Борис | StandartNews.com

Изчезването на важен следовател като Борис Донков става все по-притеснително както за ГДБОП, така и за СДВР. Двете служби, под различна форма, се ангажират с разследването на мистериозния случай, но пътищата им се засичат. Отдел „Убийства“, с шеф Димитър Черкезов, се включва в издирването, а Калин също настоява да участва пряко в този процес. Къде е Борис и дали е жив – това е въпросът, който вълнува всички, защото времето тече и всяка минута е от значение.

Сигурен, че Денис Топал има нещо общо с изчезването на приятеля му, Калин е решен да осигури по някакъв начин официална ограничителна заповед, за да го задържи в страната. Дали ще успее или бизнесменът ще противодейства със своя нова стратегия в тази напрегната ситуация?

Положението на Лора също не е добро. След затваряне на агенцията, финансовите й възможности вече са доста ограничени, а тя е твърде горда, за да поиска помощ от бащата на детето си. Лора търси как да се справи с положението и е готова да започне каквато и да е работа, само да е веднага. Накъде ще я отведе случайността и дали ще успее да се справи с проблемите си сама?

Мая сякаш става все по-добра и с удоволствие развива нови професионални умения в ивент агенцията на Ива, въпреки нейното недоверие. Дали това е само късметът на начинаещия или Мая действително има нужните качества, за да придвижи работата по възложените й проекти? Ива е готова да се обзаложи, че нейната нова служителка всеки момент ще се издъни с гръм и трясък. Ще се окаже ли права или напротив?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай