Отдел "Убийства" по следите на опасен килър в "Братя"

В резултат на разговорите с психолога Румен, Симо взима решение да погледне страховете си право в очите

Отдел "Убийства" по следите на опасен килър в "Братя" | StandartNews.com

Благодарение на контактите на инспектор Жана Илиева, отдел “Убийства” се сдобива с ценна информация за мистериозния чистач от спортната зала. Подозренията им, че той има общо с изчезването на следователя Борис Донков, стават все по-правдоподобни. Но дали са във вярната посока, каква е самоличността на чистача и имат ли поръчител неговите действия?

Информацията, която Лора получава от Калин за процеса на разследването, изостря до краен предел нейните страхове. Тя се решава на смел, но много рисков ход, за да стигне до истината за болезнените въпроси, които не й дават мира. Готова ли е, обаче, да се изправи лице в лице със събитията, на които става свидетел?

Искрите на привличане, прехвърчащи между Калин и Жана, започват да правят впечатление и на околните. Двамата умело се опитват да прикриват симпатиите си, но дали ще успеят да заблудят шефа на отдела – Димитър Черкезов?

В резултат на разговорите с психолога Румен, Симо взима решение да погледне страховете си право в очите. На щур купон със съученици, той отново вижда местния дилър и в него се отключват безсилието и отчаянието, които дълго потиска. Ще успее ли да ги овладее и с какво ще изненада своите приятели и дори самия себе си?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай