Остават броени дни до 8-те Hip Hop Awards

Едно от най-големите музикални събития в България ще превземе зала EFE на хотел Маринела, за да зарадва почитателите на

Остават броени дни до 8-те Hip Hop Awards | StandartNews.com

Само след броени дни едно от най-големите музикални събития в България ще превземе зала EFE на хотел Маринела, за да ни зареди с ударна доза музика, танци и хип-хоп

 

Гласуването за 8-те 359 Hip Hop Awards приключи в полунощ на 2.02.2020. А бляскавата гала церемония по награждаването е на 6.02 в зала EFE на Хотел Маринела. Хип-хоп музикалния и денс елит на България се събира, за да разбере кой ще си тръгне със статуетка във всяка от 20-те категории.

Водещи на церемонията ще бъдат Wosh MC и Yoko, а на сцената с музикални изпълнения ще видим 100 KILA, Homelesz, The top Stoppers, Secta, Remi Toin & International Dance Academy 360, Masurski & Coco, Дара Екимова, както и едно специално шоу от Ъпсурт за финал.

Тазгодишната церемония по връчването на музикалните награди е и още по-грандиозна благодарение на TIDAL – звездната стрийминг платформа, която е достъпна за българските музикални фенове и с мобилните планове на VIVACOM.

Благодарение телекома, приложението, вдъхновено и създадено от артисти като Alicia Keys, Beyoncé, Calvin Harris, Chris Martin, Daft Punk, Damian Marley, Deadmau5, J. Cole, Jack White, JAY Z, Lil Wayne, Madonna, Nicki Minaj, Rihanna и Usher, пристигна и в България миналия септември.

Какво свързва VIVACOM, TIDAL и 359 Awards? Любовта към музиката, желанието да обединят нейните почитатели и стремежът да предоставят възможно най-доброто музикално изживяване на аудиторията. Може да се подготвите за вълнуващото събитие като прослушате специално създадения плейлист на VIVACOM – 359 БГ Рап и Трап.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай