Неделя,

Ново 20! Ринго Стар стана доктор

От: Агенция Стандарт -
2257
Ново 20! Ринго Стар стана доктор
A
A
A

Ринго Стар най-накрая стигна до Бостън, за да получи почетна докторска степен от Музикалния колеж Бъркли, съобщава Асошиейтед прес.

Едно от най-престижните висши училища за музика в света обяви, че барабанистът на "Бийтълс" ще получи докторска степен на церемония през май, но тогава Стар не успя да присъства. Вместо това изпрати специално обръщение към абсолвентите.

Но вчера, заедно с групата си "All Starr Band" Ринго Стар участва в специална церемония, с която колежът почете приноса му към музиката, а студентите изпълниха някои от най-големите хитове на легендарния бийтъл в свои аранжименти.

Стар, който е на 81 години, разказа историята си и как е започнал да свири на барабани на 13 години. Бил много болен и в болница, а някой донесъл ударни инструменти в клиниката, за да го разведри.

"От онзи момент единственото, което исках е да бъда барабанист. Това беше моята голяма мечта и тя все още се осъществява. Мога да свиря със страхотни момчета, като групата, която е тук. Животът, който имам е страхотен", каза Ринго Стар.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com