Нови разкрития в "Братя"

Лора не знае как да продължи от тук нататък

Нови разкрития в "Братя" | StandartNews.com

След новината за открития окървавен бус, с който вероятно е отвлечен Борис Донков, всички са в шок. Калин е повече от сигурен, че Денис е замесен в цялата история и фактът, че бизнесменът умишлено укрива информация от полицията, само го убеждава, че Топал наистина има вина. Инспектор Йосифов се разкъсва от ярост, защото не успява да докаже това на практика, а омразата му към Лора расте с всеки изминал ден. Ще има ли силата да се овладее, за да не навреди на разследването?

Полудяла от ужас, че, може би, тялото на Борис лежи там някъде из Панчаревското езеро, Лора не знае как да продължи от тук нататък. Тя не намира отговор на хилядите болезнени въпроси, които я измъчват. Мъката, угризенията, спомените просто я смазват и Лора отказва да приеме този трагичен и несправедлив развой на събитията. Какво ще предприеме, стигнала до дъното на своето отчаяние и каква ще бъде изненадващата реакция на Драго?

Ива е силно притеснена, че Мая може да провали церемонията, която организират за новите, важни клиенти на агенцията. Но, забелязала нередности, Мая не иска да си замълчи и е решена да накара клиентите да се откажат от събитието. Ива е скандализирана от лекотата, с която нейната служителка би сложила кръст на единствения им за момента проект, от който се нуждаят на всяка цена. На какво е готова, за да спре Мая и дали ще успее?

Виктория е все по-тъжна заради връзката на Симо с приятелката й. Но най-нетърпимо за нея се оказва подозрението, че Нора само заблуждава момчето и си играе с него, докато има друга, много по-важна цел, която преследва. Нора, обаче, никога не би признала истината и затова Вики й отправя провокация, за да види нейната реакция. Ще издържи ли теста, или най-накрая ще се издаде?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай