Нова и bTV започват поредното надцакване на 3 март

Нова и bTV започват поредното надцакване на 3 март | StandartNews.com

Във вторник вечер е поредният своеобразен дуел за рейтинги - тоест започва нова порция от голямото надцакване. bTV стартират ударно с кулинарното предаване "Мастър шеф", който обаче ще разкаже и много интересни истории. Хиляди любители готвачи от цялата страна опитаха да влязат в световния формат, но само 80 бяха избрани и имаха привилегията да се явят на кастингите пред най-авторитетното жури - Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев. След няколко кръга на финала остават 16, но зрителите ще видят всичко, което се е случило дотогава. Претендентите за титлата и голямата награда от 100 000 лева са готови да влязат в ожесточени битки, но предизвикателството пред тримата топготвачи e не по-малко сериозно. Всеки от тях е амбициран да открие новата звезда на родната кулинарна сцена.

Вечерта на трети март ще видим първите 80 кандидати, имали 60 минути, за да приготвят ястие, с което да грабнат интереса на тримата съдии. Но едва 40 от тях ще продължат в следващия етап.

Една от атрактивните дами е крехка студентка по психология, която без притеснение коли и транжира животните, преди да ги превърне в неустоими деликатеси. Ще видим и млад мъж, който казва, че живее втори живот благодарение на любовта към храната, както и рапър от Холивуд със страст към кубинските вкусове.

По същото време по Нова тв започва "Като две капки вода". Вчера стана ясно, че рапърът Криско ще имитира известни певци в новия сезон на шоуто. Той стана популярен с парчетата си "Почивни дни", "Видимо доволни" и "Било к'вот било", иска да докаже, че желанието му да експериментира преодолява дори и границите на рап музиката.

"Чакам с нетърпение да скоча в първия образ! Миналата година Мая Бежанска ме имитира и ми беше страшно забавно. Време е и аз да се срещна с това предизвикателство", казва Криско, който вече усилено загрява за изпълнението си.
Той признава, че се страхува най-много от високите токчета, които могат да саботират танцовите му умения.

Другите безусловни участници са Азис, Джуджи от "На кафе", отличничката от "Х фактор" Жана Бергендорф, Ненчо Балабанов - имитаторът на Бойко Борисов, и супер готиният Филип Аврамов, който иначе е кадър на bTV покрай ситкома "Домашен арест". Към "Капките" ще се присъединят и две дами, но имената им ще бъдат разкрити в началото на шоуто.

Междувременно преди старта Азис пусна самоироничен и донякъде тъжен статус във Фейсбук, провокиран от коментари за неговото тв присъствие навръх 3 март. "Ама защо направо не ме екстрадирате от държавата по време на национални празници, се питам аз?!", справедливо коментира артистът агресията.

Приятелите му естествено го утешаваха, а по-късно той пък завъртя снимка с домашните си любимци Холи и Мопси, които нарича "моите две мартенички". Отсега е сочен за фаворит в шоуто, защото освен че има неповторим глас, той е и цар на превъплъщенията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай