Ники Илиев стана претендент за "Еми"

"Нокаут или всичко, което тя написа" се изправя срещу продукции на Нетфликс и HBO

Ники Илиев стана претендент за "Еми" | StandartNews.com

Филмът на Ники Илиев "Нокаут или всичко, което тя написа" отбеляза голям световен успех. Продукцията е била одобрена от американската телевизионна академия за разглеждане при предстоящата церемония по връчването на наградите "Еми". Това съобщи самият кинаджия в профила си в Инстаграм. Така лентата има възможност да се озове в битка в три различни категории - за най-добър телевизионен филм, за най-добър актьор в главна роля в минисериал или филм за изпълнението на Гари Дърден, както и за най-добър актьор в поддържаща роля в минисериал или филм за играта на Джеймс Туминия.

View this post on Instagram

For Your Consideration • ALL SHE WROTE • 2020 Primetime Emmy® Awards • Now streaming #UrbanflixTV.com @UrbanflixTV.com @garydourdan @jamestumminia @orlinpavlov @basharrahal @sanya.borisova #allshewrotemovie #allshewrotemovie✨

A post shared by Niki Iliev (@niki.iliev.films) on

Конкуренцията обаче се очертава да бъде ожесточена. В надпреварата за номинации участват продукции на големите играчи в индустрията Нетфликс и HBO. Ники Илиев сподели пред "Монитор", че няма големи очаквания творбата му да се класира в списъка с финалисти, но се радва, че от Академията ще видят труда му. Той разкрива, че до кандидатстването на филма за "Еми" се е стигнало след постиженията му извън България, тъй като след наградите, с които бе отличен, днес "Нокаут" се разпространява в Китай, а отскоро и в Съединените американски щати, където върви по тв платформата UrbanflixTV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай