Понеделник,

Нера Павлович открива своя брат в Отдел Издирване

От: Агенция Стандарт -
257
Нера Павлович открива своя брат в Отдел Издирване
A
A
A

Издирването на снайпериста Ивица Божич (Кире Гьоревски) ще отведе Нера Павлович (Ива Михалич) до шокиращи открития за миналото ѝ в новия епизод на „Отдел Издирване“. Агентът на Европол ще се присъедини към отдела на Камен Петков (Юлиан Вергов), за да съдейства за разследването. Това, което не подозира е, че ще се натъкне на съдбоносна новина, която ще промени хода на събитията. А именно – къде се намира брат ѝ Марко, когото преди много години е загубила?

Камен Петков официално е оневинен и получава възможността да насочи цялото си внимание към самоличността на Портиера. Търсенето на престъпника ще заведе главния инспектор до другия човек, който някога е стигал близо до истината за случаите от миналото – журналистът Калин Славов (Люси Иларионов). За да стигне до него обаче, Камен ще се наложи да използва помощта на своя приятел Радо Йорданов (Иван Бърнев) и управителя на частен център за психично здраве Мария Фотева, в чиято роля зрителите ще видят актрисата Весела Бабинова.

Междувременно бунтът на дъщерята на новия съпруг на Ралица Петкова (Ана Пападопулу) ще я постави в много опасна ситуация. Притесненият баща Петър (Роберт Янакиев) ще се обърне за помощ към жена си, за да я открият по-скоро. Със случая се заема Магдалена (Елена Телбис), която ще се натъкне на нещо далеч по-опасно от просто избягал от вкъщи непокорен тийнейджър. Какво е то и ще може ли инспектор Парушева да спаси момичето?

 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com