Натуршчици вдигат адреналина на тийнейджърите в „Смартфонът беглец“

Воини от прабългарска школа за оцеляване „Бага Тур" в Стара Загора вдигат адреналина на тийнейджърите в новия български филм „Смартфонът беглец

Натуршчици вдигат адреналина на тийнейджърите в „Смартфонът беглец“ | StandartNews.com


   Воини от прабългарска школа за оцеляване „Бага Тур" в Стара Загора вдигат адреналина на тийнейджърите в новия български филм „Смартфонът беглец“. Една от главните роли - Вълчан войвода, играе Горан Гънчев. На съпругата  му Радост – освен като дубльор на главната героиня, е поверена  и ролята на Рада войвода.
  "Във филма играя не точно реален образ на легендарния хайдутин  Вълчан войвода, защото филмът е насочен към детско-юношеската аудитория", разкрива пред електронниая сайт Долап.бг сюжета на приключенската комедия Горан Гънчев. В него едно дете намира странен  gsm и се озовава в миналото. То попада в хайдушкото сборище на Вълчан Войвода и Поп Мартин, които се опитват да го хванат и от 18 век се озовават  в съвременния технологичен свят. "Филмът бе заснет за около 30 дни, като локациите бяха основно две – София и пещерата Проходна, “Очите на бога”,  край Карлуково“, допълва Горан Гънчев. Той е и координатор на каскадите във филма. Освен  екшън – комичните сцени, е трябвало и да се заснемат и няколко по-сложни каскади с коне в пещера. „Доволен съм от добре свършената работа на момчетата и момичетата от „БагаТур като каскадьори “, хвали своите воини Горан.
 "Смартфонът беглец“ на режисьора Максим Генчев е един от най-очакваните тийнеджърски филми. Световната му премиера бе на фестивала „Артизан Интернешънъл” в Кан през миналата година. Представен бе и в рамките на други два световни кинофестивала – в Щутгарт и Сочи. Официалната премиера на лентата у нас е на 6 февруари в столицата .
Фото - Архив на Бага-тур
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай