Напрежение: Провокация на погребението на Снежа в "Братя"

В душата на Драго се заражда буря

Напрежение: Провокация на погребението на Снежа в "Братя" | StandartNews.com

В душата на Драго се заражда буря – той трудно се справя с болката след убийството на майка си, а твърденията на Велин, че Филип има общо със смъртта й, направо го побъркват. Най-сетне открил биологичния си баща, преминал през редица съмнения относно появата му и през десетки разговори за изясняване на миналото, той сякаш си позволява да изпитва поне малко надежда, че може да има нормални отношения с Филип. Но точно, когато Драго предпазливо е открехнал вратата на доверието си към него, идва трагичната загуба на Снежа и всички подозрения, свързани с шокиращото събитие. Сандо също налива масло в огъня, когато изказва предположение, че не е изключено баща им да е замесен по някакъв начин във фаталния инцидент. Дори само мислите за това отключват неимоверна ярост у Драго и той търси всяка следа или знак, които могат да го насочат към така необходимите му отговори. Натегнатото напрежение ескалира по време на погребението на Снежа и една провокация отключва внезапна агресия. Какви ще са последствията?

Филип предлага съдействие на семейството на Снежа за нейното погребение, въпреки че не понася такъв вид събития. Той твърдо застава зад Драго и му декларира своята подкрепа в този труден момент. Карамитев вижда неприязънта и откритата враждебност на Велин към своята особа, но не отдава голямо значение на неговите подозрения. Повече го интересува, кой се е обадил на Снежа по време на вечерята му с нея, за да я накара да си тръгне спешно от романтичната среща. Дали ще стигне до поверителната информация и как е решил да действа срещу човека, свързал се с жертвата в нощта на убийството?

Лора е в пълен психически срив, но това, което окончателно я смазва, е фактът, че Драго не само не й вярва за абсолютно нищо, но и я държи затворена като заложник. Постепенно тя разбира, че всяка нейна дума и опит да обясни всичко, което знае, се връща като бумеранг срещу самата нея. Лора усеща, че Драго вече я мисли за луда и я нарочва за причинител на повечето големи злини в живота му напоследък. Осъзнавайки, че се намира в патова ситуация и никой не иска да я чуе, тя все пак не спира да се бори за своята кауза – да предпази любимия си от най-лошото. Има ли все пак шанс той да й повярва след откритата отрова тетрадетоксин в дома на охранителя му Огнян, което потвърждава нейните думи, или отчаянието му в момента съвсем е замъглило неговото съзнание?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай