Мрачна тайна провокира обрат в "Братя"

Драго декларира, че няма нищо общо с изчезването на брат си и го търси с всички сили

Мрачна тайна провокира обрат в "Братя" | StandartNews.com

След като става таен свидетел на срещата на Драго с белязания мъж, забъркан в отношения с опасния килър Влад Савчук и с украинската мафия, Лора не намира покой. Тя не може да си обясни, защо човекът, с когото вече дели един покрив, прикрива толкова важна информация от нея. На думи, Драго декларира, че няма нищо общо с изчезването на брат си и го търси с всички сили. Но задкулисните му действия всяват големи съмнения у Лора и тя постепенно губи част от доверието си в него. Рисков, но смел ход я отвежда в офиса му, където прави опит да проучи важни следи, защото очаква да я насочат към неговите истински намерения. Това, което открива, я разстройва още повече, но и предизвиква пълен обрат в отношенията им.

Симо е готов на всичко, за да се отърве от страховете си, преследващи го дълго време след побоя, който му нанесе Радо Андреев. Срещите с психолога Румен имат променлив успех и ученикът все още се чувства неуверен и много стресиран. Вики не е безразлична към страданията на своя приятел и му дава добър съвет от личен опит, за да опита да се справи с неприятната ситуация. Какъв е съветът, ще й се довери ли Симо и дали ще успее да надвие тъмните сенки от миналото?

Ангажирал Ива да подготви специално парти за личния му празник, шефът на отдел “Убийства” – Димитър Черкезов се притеснява, да не би това да рефлектира негативно върху работните им отношения с Калин. От една страна, Димитър съчувства на очевидно изоставената съпруга на колегата си, но, от друга, той се старае да не излезе от рамките на добрия тон и професионалната етика. Какво ще предприеме Черкезов, за да е чист пред съвестта си?

След появата на Юлия, Денис става все по-неспокоен, защото е сигурен, че не може да очаква нищо добро от пристигането й в България. Той възлага на Радо да следи всяка стъпка на напористата  дама, с която го свързва мистериозно минало. Крие ли Юлия още тайни, има ли коз, с който може да вкара бизнесмена в опасен капан и каква ще бъде неговата ответна реакция?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай