Миленита с нова банда на Spirit-а

Миленита с нова банда на Spirit-а | StandartNews.com

Ска, пънк, реге, денс хол, метъл, джаз и дъб степ ще се чува от сцената "НА тъмно FREESTYLE" по време на шестия Spirit of Burgas. По традиция организаторите са заложили на експериментални и алтърнатив стилове.

Ерол и "Уикеда" ще представят новият си проект General Yogurt, а Миленита пък ще излезе с новата си група Funky Miracle, които напоследък завладяха клубния живот в страната с прекрасните и енергични гигове.

На сцената ще забият и варненците Pizza, които ще представят все още парещия си албум. След двегодишно отсъствие на "На тъмно FREESTYLE" сцената ще се завърнат и Млък! Твърдият саунд ще бъде подкрепен и от метъл-кор групата Cold in december, които пристигат в Бургас директно от балканското си турне.

Ямайските ритми са поверени на Gangjah Army band и NRG D, които ще зарадват с внушителната комбинация от натурално реге и денс хол. Бургазлиите "Силует" ще допринесат за доброто настроение с репертоар от новия си албум, а Петя Данкова ще покаже на всички защо с право я наричат българската Адел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай