Майкъл Бубле и Гари Барлоу с нов хит

"Elita" е първият сингъл от предстоящия солов албум на Гари "Music Played By Humans"

Майкъл Бубле и Гари Барлоу с нов хит | StandartNews.com

Трима от най-привлекателните мъже на световната музикална сцена – Гари Барлоу от „Тейк Дет“, Майкъл Бубле и Себастиан Ятра, обединяват талантите си в общ проект. Парчето ‘Elita’ е пилотният сингъл от предстоящия солов албум на Гари ‘Music Played By Humans’, който ще излезе на 27 ноември. Това е първият самостоятелен проект на изпълнителя от 2013-а и двойноплатиненото му постижение със ‘Since I Saw You Last’.

‘Elita’ е песен, посветена на силата на жените. С танцувално и енергично поп-латино звучене, парчето събира за първи път три големи имена от света на съвременната музика и отличителните им вокали с лекота зазвучават в унисон.

Първите идеи за проекта се раждат през ноември 2019-а. “Първоначално бяхме само двамата с Майкъл, но после той каза, че познава невероятен талант, който ще пасне перфектно на парчето. Говорихме цял час по телефона и когато Себастиан ни изпрати неговата партия, бяхме удивени. Той има страхотна харизма, звучеше толкова автентично”,споделя Барлоу

“Никога не съм си представял поп песен с нас тримата заедно. Смятам, че се получи готин проект, който обединява различните ни култури и музикални стилове. Песента е вълнуваща, секси, вдъхновяваща.”, разказва Майкъл.

“Още не мога да осъзная, че имам песен с Гари Барлоу и Майкъл Бубле. Направихме всичко от разстояние, а се чувствам така, сякаш се познаваме от 3 живота. Тези момчета са чиста форма сърце и талант. Радвам се, че мога да се уча от тях, да черпя от техния пример и приятелство. Надяваме се, че и вие ще се влюбите в Elita”, коментира Себастиан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай