Мария Силвестър вади нож на Кадиев

Мария Силвестър вади нож на Кадиев | StandartNews.com

Младок се представя с номер, изпълняван само от 6 души в света

Екстремно започва новият сезон на "България търси талант" в неделя от 20 часа по bTV. Първият участник е 20-годишното момче, което ще изправи журито и публиката на крака с номер, изпълняван само от 6 души в света. На сцената ще се появи и пистолет на над 130 години, зрителите ще научат какво е общото между гайдата и жената и кой прави масаж на водещата Мария Силвестър. Тя пък в един момент ще побеснее и ще извади нож на колегата си Сашо Кадиев.

Но далеч не всичко минава в шеги и закачки. Членовете на журито Илиана Беновска и Дарина Павлова влизат в остър конфликт с Иво Сиромахов и Ники Илиев, защото са на коренно противоположни мнения в оценките си. До края на двучасовия епизод зрителите ще чуят и невероятно смешните забележки "Няма да раждате на сцената, нали?" (въпрос на Силвестър към участник), "Ти ми приличаше на сварен макарон с кетчуп" (Дарина Павлова), "Натиснах бутона от завист" и "Иво, ти си голям изнудвач" (Беновска към Сиромахов).
Освен в неделя 12-те риалити епизода ще се излъчват и всеки понеделник от 21.30 часа. Същинската надпревара за титлата "талант на България" ще започне през април, когато ще бъдат излъчени 6-те полуфинала. В големия финал ще гледаме 12 изпълнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай