Мария и Сашо взривяват ефира

Мария и Сашо взривяват ефира | StandartNews.com

Тя се разхубавява с йога, той носи три дини под една мишница

Мария Силвестър и Александър Кадиев тези дни прекарват доста време заедно, но причината е строго професионална - ще бъдат водещи на четвъртия сезон на "България търси талант" по bTV. От сутрин до вечер двамата са на проби за одежди, на снимки, репетират и се сработват много добре. Мария е успяла да добие почти съвършена фигура, благодарение на йога заниманията, на които от няколко месеца е редовна фенка.

Кадиев вчера връхлетя в студиото на "Преди обед", където е водещ с Десислава Стоянова, по костюмче ала Дан Колов, танцуващ балет и жонглиращ с няколко портокала. "Танцът ми беше "контемпорари", а костюма ми го заеха колегите от Малък градски театър "Зад канала", задъхано обясни актьорът. "Ние сме взривоопасна комбинация", заяви през смях Мария Силвестър. Двамата дръпнаха завесата от кухнята и загатнаха за нов елемент в шоуто - "златен" бутон, който ще им позволява да решат нечия съдба, да върнат участник, но ще имат право да го сторят само веднъж. Те се чудиха как ще се разберат, когато моментът настъпи, ако и двамата подкрепят различни таланти. "Тогава ще трябва да се подкупваме", пошегува се Мария. Още в предишното издание на "България търси талант" тя бързо набра скорост, когато в качеството си на единствен водещ споделяше радостите и сълзите на участниците, влизаше в различни роли и бе част от изпълненията на някои от талантите.

А около Кадиев винаги има хубави жени. Преди обед той е в дует с Деси Стоянова, вечер ще се изявява с Мария, а у дома го чака дамата на сърцето му Таня, която съвсем скоро ще го дари с момиченце. Вероятно то да бъде наречено на известната си баба - Катето Евро. В продължение на три месеца Сашо ще носи три дини под една мишница - ще участва в представления, ще води сутрешния блок и "България търси талант". Той разкри, че зрителите ще могат да връщат отпаднали кандидати, като гласуват на страницата на шоуто за тях. "Вдъхновявам се от честността и отдадеността на тези хора. Техният стремеж е да усъвършенстват живота си и този на другите. Затова се чувствам голям късметлия, че ще бъда част от толкова вълнуващо риалити. Самият аз нямам кой знае какви таланти извън актьорлъка - нито съм рисувал гениално, нито съм писал поезия", сподели Кадиев. "Мога да пея добре, но никой не знае за това - освен съседите. Аматьорски го правя, но често. Талантът трябва да се развива, защото хората обичат да критикуват. Със Сашо говорим на един език и за ужас на сценаристите твърде вероятно е да окупираме сцената", коментира пък Мария.

Първата среща на кандидат-талантите с водещите ще бъде на 12 февруари в зала 2 на НДК, когато започват снимките на същинските кастинги. Предаването ще стартира вероятно в средата на март по непотвърдена информация. Засега имената на хората от журито се пазят в тайна, но по всяка вероятност Асен Блатечки няма да седне на съдийския стол заради многото си ангажименти. Отново се говори за много известен мъж от орбитата на секссимволите, както и за жена, която трябва да прелети над океана. Според коридорни слухове продуцентът Слави Трифонов бил канил старата си приятелка Дарина Павлова, но тя била твърде ангажирана. Нищо чудно обаче актрисата да се появи на родна земя като жури.

В предишния сезон най-ярко впечатление направи Радо Михов с хита си "Аз съм дърта пияница", но победител беше Томас Томов от Дупница, който заложи на класическото пеене.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай