Мария Бакалова конкурира Мерил Стрийп за Глобус

Американските критици имат високи надежди за новата българка в Холивуд

Мария Бакалова конкурира Мерил Стрийп за Глобус | StandartNews.com

Мария Бакалова е сред фаворитките, спрягани за "Златен Глобус" за най-добра актриса в комедиен филм. Номинациите ще бъдат обявени на 3 февруари, но специалистите споделиха очакванията си предварително. Новата българка в Холивуд, която се изстреля до върха с участието си в "Борат" 2, бе обявена за конкуренция на ветеранките Мерил Стрийп и Мишел Пфайфър в тази категория.

"Тази година непозната българска актриса, която спечели кастинга за ролята на дъщерята на Борат - и оцелява след срещата си с Руди Джулиани в хотелска стая - може да се похвали с най-добър наратив", заяви критичката Ан Томпсън.

Прогнозите са, че любимката Стрийп може да се размине със златото, просто защото вече многократно е била награждавана. Така битката ще бъде между Бакалова и другата нашумяла млада актриса, която има вероятност да бъде номинирана - Аня Тейлър-Джой.

Саша Барън Коен също е спряган за златото. Благодарение на завръщането си в култовата роля на Борат, той е фаворит да спечели Глобус за най-добър актьор в комедиен филм. Самият "Борат" 2 има вероятност да се бори за най-добра комедия.

Наградите "Златен Глобус" ще бъдат връчени на 28 февруари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай