Максим Бехар пусна уникална книга за пътя Камино

Със съпругата си Венета Писарска написаха „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“

Максим Бехар пусна уникална книга за пътя Камино | StandartNews.com

„Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“ – първата съвместна книга на авантюристичното семейство Максим Бехар и Венета Писарска, бе представена официално в София. Събитието бе уважено от стотици гости, сред които бизнес лидери, дипломати, журналисти, представители на академичната общност и на шоу бизнеса. Книгата бе представена от Алехандро Поланко, посланик на Кралство Испания в България, Георги Милков, утвърден журналист и опитен пътешественик, Стефан Иванов, създател на иновативния проект Neverest, както и Елеонора Гаджева-Бонева, главен редактор в издателство „Вакон“,  което издава книгата в България. 

Книгата „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“ вече може да бъде закупена от всички книжарници в страната, както и онлайн. Това е най-новият пътеводител до Сантяго де Компостела, в който авторите споделят ценни съвети, уроци и предизвикателствата, които срещат, изминавайки стотици километри пеша по най-стария поклоннически път – Камино.

„Камино е най-добрата социална мрежа, която е създавана някога, превъзхождайки дори най-популярните социални платформи като Facebook, Instagram и Twitter. Това се дължи на възможността, която Камино ни предоставя – да срещаме хора, които нямаме шанс да срещнем никъде другаде, и да създаваме дълготрайни приятелства, дори след кратките ни срещи,“ сподели Максим Бехар, съавтор на книгата и CEO на M3 Communications Group, Inc. 

„Камино е не просто място, а символ с огромно значение за испанския народ не само в религиозния и туристически контекст, но се простира и в опазването на културното наследство и формирането на глобална общност от последователи. Но това, което е наистина уникално в преживяването по Камино, е възможността да преоткриеш себе си. Камино промени живота ми и нямам търпение да се отправя на това вълнуващо пътуване отново“, сподели Н. Пр. Алехандро Поланко, посланик на Кралство Испания в България.

„С тази книга Максим и Венета успяват да ни приближат до изживяването Камино и да ни покажат правилния път, защото само с Google не става. Трябва някой опитен да те заведе, а те не само ни водят по пътя за ръка, но и ни носят част от магията на Камино тук, още преди да сме тръгнали,“ добави Георги Милков, журналист и пътешественик.

„Още в началото на проекта Neverest, Максим ни вдъхнови да го споделим с милиони хора, за да бъде от по-голяма полза за обществото. Той е човек, който обича да помага и да споделя, и този дух проникна и в нас. Така и тази книга не е просто самоцел на Максим и Венета, а прави всички нас част от това пътешествие и ни обединява в едно общество, което споделя обичта и страстта си към Камино,“ сподели Стефан Иванов, създател на проекта Neverest.

„Работим с Максим и Венета за първи път и сме щастливи, че „Вакон“ издава „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“ в България. Книгата не само предоставя ценна информация, като това какво да сложите в раницата си, къде да нощувате и с какво да се храните, но също така разкрива интересни истории от запознанствата им по пътя, което всъщност прави този преход изключителен“, сподели Елеонора Гаджева-Бонева, главен редактор в издателство „Вакон“.

Книгата „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“ се появява след успешния 10-дневен преход на Максим и Венета по поклонническите пътища на Ел Камино, които ги отвеждат до крайната точка – катедралата „Свети Яков“ в град Сантяго. За този път се разказват безброй легенди, а авторите го описват като „едно неповторимо усещане, което остава за цял живот и зарежда духа с енергия, вяра и креативност“. 

Сред постиженията на Максим Бехар като автор са бестселърите „Сейшелски рецепти и още за Рая на Земята“, „Пет минути до утре“, както и „Световната PR революция“, която постигна впечатляващ успех и се нареди в класацията на Топ 100 PR книги на всички времена, според една от най-престижните глобални класации за книги BookAuthority. Всички книги на Максим Бехар могат да бъдат разгледани в официалния сайт www.beharbooks.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай