Сряда,

Лора в смъртна опасност в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
307
Лора в смъртна опасност в "Братя"
A
A
A

Поела по собствен път, Лора осъзнава, че трябва да е подготвена за всякакъв развой на събитията. Вече няма кой да се грижи за нея и да я предпазва от различни беди, но тя е твърдо решена да докаже най-вече пред самата себе си, че ще се справи с всичко, което съдбата й поднесе. Самотната жена зачерква миналото и тази увереност я прави сигурна в собствения й път, но изостря и нейните сетива до краен предел. С интуицията си Лора усеща, че над главата й е надвиснала голяма заплаха, но не може да си обясни своето предчувствие. За целта намира пистолет и започва да се учи да стреля. Оказва се, че нейният инстинкт не я лъже – някой се опитва да я убие, но кой е той и дали Лора ще успее да се предпази, преди да е станало твърде късно?

Инспектор Жана Илиева все още се бори със себе си, дали да предаде доклада срещу колегата Йосифов за злоупотреби със служебно положение. Чувствата й ожесточено се противопоставят срещу нейния служебен дълг. Жана иска да сложи край на вътрешната си битка и решава да признае пред Калин за документа. Как ще реагира той, има ли шанс да я спре и какъв обрат ще настъпи в развитието на историята с уличаващите сведения?

Радо е по стъпките на Юлия, която вече се движи само с тежко въоръжена охрана. Разбрал, че точно украинката е поръчала да отвлекат брат му, Денис не е на себе си. Той се опитва по всякакъв начин да разбере, жив ли е Борис и какво се е случило с него. Има ли госпожица Опланчик намерение да разкрие истината, какво предложение ще му отправи и дали Денис е готов да го приеме?

След продължително колебание, Снежа изцяло сваля картите пред Велин и разкрива тайната, която така грижливо пази. Той е в ступор и осъзнава, че в този момент трудно може да се отдалечи, защото сега тя има огромна нужда точно от него. Мистериозната тайна няма как да бъде разкрита на когото и да било, защото веднага би провокирала извънредна опасност. Велин търси начин да запази мълчание, но неговото странно поведение може да му коства бъдещето с Мая. Какъв избор ще направи той и дали ще спаси брака си, за който дълго се бореше?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизод