Неделя,

Лора разбулва шокираща тайна в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
109
Лора разбулва шокираща тайна в "Братя"
A
A
A

Сенките от миналото и подозренията в настоящето заплитат още повече сложните взаимоотношенията между героите и водят до нови разкрития в епизодите на “Братя” тази седмица. С помощта на украинските си колеги, инспектор Жана Илиева стига до ключова информация по случая “Донков”. Така отдел “Убийства” събира все повече важни детайли за личността на мистериозния чистач в спортната зала, за който се предполага, че е замесен в изчезването на Борис.

Калин е твърдо решен да използва всички възможности за нареждане на пъзела от улики, докато следите са още горещи. Той се среща и с Лора, защото подозира, че тя знае повече отколкото е склонна да разкаже. Опитвайки да я провокира, за да изкопчи информация, Калин поражда у нея страховити съмнения. Лора държи на всяка цена да разбере истината за мистериозното изчезване на своя съпруг и нейното силно желание я подтиква към рискови ходове, които ще предизвикат рязък обрат в действието. До какво шокиращо разкритие ще я доведе търсенето на отговори?

Дълго пазена тайна ще открие и Ани, служителката във Фондацията за закрила на жени, претърпели домашно насилие. Уплашена за нестабилното състояние на Снежа, тя се опитва да й помогне поне с нейните задължения в офиса. Ани обаче не може да разбере причината за необяснимите й отсъствия от работа и често променящи се състояния на духа. Притеснената служителка се натъква на скрита от нея тайна, която ще промени взаимоотношенията й с околните и ще отключи неподозирани страхове.

Появата на Юлия в живота на Денис го изпълва с мрачни предчувствия и тиха ярост. Той не е очаквал да я види и е поразен от появата й в неговия офис. Коя всъщност е мистериозната чужденка, какво търси в България и защо предизвиква такива крайни емоции у бизнесмена, предстои да разберем.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизод

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички