Лора получава злокобен знак в "Братя"

Дали някой си прави страховити шеги с нея или съпругът й тайно стои зад мистериозните сигнали?

Лора получава злокобен знак в "Братя" | StandartNews.com

Опасна схватка, непростимо предателство и мистериозни банкови машинации ще държат в напрежение зрителите на криминалната драма „Братя“ тази седмица. Лора получава зловещ знак, свързан с Борис, който буквално ще я разтърси, предизвиквайки мрачни съмнения. Ужасена, тя не може да си обясни, дали някой си прави страховити шеги с нея или съпругът й тайно стои зад мистериозните сигнали. А може би пък всичко това е елементарен опит за шантаж, както подозира Драго? В новите епизоди предстои зрителите да разберат кой е авторът на злокобните знаци и по какъв начин те ще се отразят на Лора.

Извлечение от сметките на следователя Павлов привлича вниманието на отдел „Убийства“, които наблюдават изкъсо всяка стъпка на своя колега, заподозрян в съучастие по случая “Донков”. Ще открият ли полицаите нещо подозрително и до каква шокираща информация ще се доберат с помощта на банката, обслужваща Борис?

Мистериозен мъж пристига във фондацията и предизвиква вниманието на Велин и Ани. Велин го е виждал веднъж да чака Снежа пред работа и веднага се усъмнява, че това е новият й приятел. Но той не разбира причината за цялата криеница и прави опит да разбули загадката. Ще открие ли Велин кой е мъжът и какво общо има с бившата му съпруга?

Конфликтът между сръбската групировка на Бранко и наркобизнеса на Райков трупа все повече вреди за Денис Топал, който се опитва да излезе от играта, за да осигури по-спокоен живот на Лора и бебето. Името му продължава да бъде намесвано и търгувано в подземния свят и той е наясно, че да се измъкне невредим от мафиотските среди, е като да излезе сух от водата. Какво ще предприеме хитрият бизнесмен и дали планът му има шанс да сработи, ще стане ясно в следващите епизоди на „Братя“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай