Линдзи Лоън се завръща в киното

Актрисата ще участва във филм на Нетфликс

Линдзи Лоън се завръща в киното | StandartNews.com

Актрисата Линдзи Лоън ще играе главната роля в нова комедия на "Нетфликс", съобщава Variety. Действието на филма, който все още няма име, ще се развива в дните преди Коледа. За сюжета се знае, че Лоън е в ролята на току-що сгодена, разглезена наследница на хотел, която получава амнезия след инцидент по време на каране на ски и се оказва в грижите на собственик на хижа и малката му дъщеря. Началото на снимките е през ноември, така че филмът се очаква през 2022-а, предаде "ЛейдиЗоун".

Това е първи голям проект в киното за звездата от години. Линдзи става популярна, когато е само на 11 години с участието си във вдъхновената от "Двойната Лотхен" комедия на Дисни "Капан за родители". Следва партниране с Джейми Лий Къртис в "Шантав петък" и главна роля в култовата тийнейджърска комедия "Гадни момичета".

След това обаче тя развива зависимост към алкохола, бива задържана нееднократно да кара в нетрезво състояние и като цяло прекарва повече време в съдебни зали, отколкото снимачни площадки. Това става причина през 2010 година да се премести да живее в Европа и Дубай.

Преди началото на пандемията обаче, на специално шоу за Коледа, Линдзи казва: "Искам да се върна в Щатите и да снимам отново. Да живея живота, за който съм положила толкова труд, и да го споделям със семейството и приятелите си."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай