Лиъм Нийсън отказал култова роля от любов

Актьорът е бил сред потенциалните кандидати за ролята на Джеймс Бонд

Лиъм Нийсън отказал култова роля от любов | StandartNews.com

По време на гостуване в The Late Late Show на CBS с Джеймс Кордън, екшън звездата Лиъм Нийсън призна, че продуцентът Барбара Броколи се е обърнала към него, за да поеме култовата роля на агент 007 малко след появата му в легендарния филм „Списъка на Шиндлер“ през 1993-а.

В крайна сметка на Нийсън не му била предложена ролята, но той вероятно нямало и да я приеме, независимо от всичко. Защото, каза той, покойната му съпруга Наташа Ричардсън не била въодушевена от тази идея.

„Знам, че са гледали различни актьори и очевидно бях сред тях. Обаче любимата ми, вече покойна съпруга, тогава ми каза: „Скъпи, ако ти предложат да играеш Джеймс Бонд и приемеш, няма да се омъжиш за мен“, каза Нийсън на Кордън, предава БГНЕС.

През 2009-а Наташа Ричардсън почина на 45-годишна възраст от травма на главата, получена по време на ски в Мон Тремблан, Квебек.

Любовта между Нийсън и Наташа Ричардсън остава очевидна 12 години след фаталния инцидент. Той и най-големият му син Майкъл намериха утеха в работата по съвместния филм „Произведено в Италия“, направен през 2020-а, за баща и син, справящи се със смъртта на тяхната съпруга и майка.

Сега шансовете на Нийсън да изиграе агент 007 бавно намаляват, ако той въобще се интересува от ролята. По-рано тази година актьорът заяви пред „Ентъртейнмънт тунайт“, че възнамерява да се оттегли от екшън филмите в близко бъдеще, като отбеляза, че има „няколко в процес на подготовка“, преди да е готов да поеме други роли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай