Лили пак отложи турнето си. Ето новите дати

По традиция и това турне ще завърши с три концерта в зала 1 на НДК в София

Лили пак отложи турнето си. Ето новите дати | StandartNews.com

Звездата на родната естрада пак отложи турнето си. Примата промени датите на 9 концерта, които трябваше да се състоят във Видин, Сливен, Благоевград, Добрич, Хасково, Гоце Делчев, Самоков, Плевен и Пазарджик, съобщи БЛИЦ.

Това е поредното отлагане на турнето на певицата, което трябваше да бъде през миналата година, а причината е пандемията от коронавирус.

Новите дати на концертната обиколка са 3 септември в Летния театър на Варна, 14 септември в Античния театър на Пловдив, 25 октомври в „Младост“ на Бургас, 9 ноември в ДКС във Велико Търново, 11 ноември в зала „Арена“ в Шумен, и 13 ноември в зала „ОЗК Арена“ в Русе.

Ще бъдат спазени всички актуални към датата на провеждане на съответния концерт противоепидемични мерки, наложени от публичните власти, обявяват организаторите на турнето.

По традиция и това турне ще завърши с три концерта в зала 1 на НДК в София, като датите бяха изместени за 14, 15 и 16 декември.

„Закупените към момента билети за 28 ноември 2020 г. и 17 март 2021 г. ще важат без презаверяване за датата 15 декември 2021 г. Закупените към момента билети за 18 март 2021 г. ще важат без презаверяване за датата 16 декември 2021 г.“ – уточняват от екипа на звездата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай