Ласкин стоял в "Армията" заради Алекс

Ласкин стоял в "Армията" заради Алекс | StandartNews.com

Напуснах, защото там се изчерпах, написа актьорът във Фейсбук

След като Александра Сърчаджиева се похвали в социалната мрежа, че вече не е част от трупата на Театър "Българска армия", половинката й Иван Ласкин допълни информацията с подробности за своето напускане. Както е известно, той го направи в края на миналата година.

В свой Фейсбук пост актьорът, известен с бунтарския си нрав, написа: "Истината е, че аз напуснах в края на миналия сезон от коректност към Театъра (за да не прецакам следващия) и от това, че се изчерпах там. Истината е, че 17 години съм играл в него в прекрасни представления с прекрасни колеги. Аз напуснах, защото стоях там заради Александра... а не трябваше. А Александра просто не издържа заобикалящото я режисьорско некадърие и малодушие!"

На сцената на Армията Ласкин е играл в постановки на Красимир Спасов, Крикор Азарян, Николай Ламбрев, Теди Москов. Участва в пиесата на Захари Карабашлиев "Неделя вечер" режисирана от Здравко Митков в театър "София" през 2009-а. Актьорското семейство засега няма намерения да започва на щат в друг театър и ще има повече време за дъщеричката им София. Двамата вече са поканени да участват в общо четири постановки. А дъщерята на Пепа Николова, както вече съобщихме, ще се изявява и като водеща на новия сезон на "ВИП брадър".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай