Лас Вегас настръхва. Шаная Туейн се завръща

Традицията на кънтри музиката се възражда

Лас Вегас настръхва. Шаная Туейн се завръща | StandartNews.com

Кънтри звездата Шаная Туейн отново ще радва феновете си в Лас Вегас, предаде ЮПИ.

Изпълнителката оповести, че предстои нейното завръщане догодина в столицата на хазарта с шоуто "Шаная Туейн: Come on Over" в курорта и казино "Планет Холивуд".

57-годишната певица преди е изнасяла поредица от концерти в Лас Вегас между 2012 г.  и 2014 г. и от декември 2019 г. до юни 2020 г. 

Туейн сподели новината в Инстаграм заедно с видео, в което се вижда как върши домакинска работа, но изведнъж спира и обявява, че отива във Вегас.

Шоуто на Шаная Туейн ще започне на 10 май 2024 г. и ще продължи до декември същата година. Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 21 август. По един долар от всеки закупен билет ще отиде за благотворителност.

В публикацията си Туейн казва още, че е вълнуващо отново да се завърне в Лас Вегас и че публиката може да очаква най-големите й хитове като "Man! I Feel Like a Woman!" и "You're Still the One", както и някои любими на феновете песни от новия й албум "Queen of Me". Тавата излезе на музикалния пазар през февруари. 

Шаная Туейн има над 100 милиона продадени копия от албумите й и пет награди "Грами" и е една от най-успешните кънтри изпълнителки в историята, пише БТА

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай