Куп звезди пеят на живо за празника на Благоевград

Куп звезди пеят на живо за празника на Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. Благоевград ще бъде домакин на едно от най-големите музикални събития в България – връчването на годишните музикални награди на БГ Радио. Събитието ще е навръх празника на града - 24 май, от 21.00 ч. на площад „Георги Измирлиев".

Специално за благоевградската публика в града ще пристигнат едни от най-популярните и обичани родни изпълнители - Лили Иванова, Васко Василев, Орлин Павлов, Бобо, Графа, Михаела Филева, VenZy, Революция Z, Б.Т.Р., Мария Илиева, Били Хлапето, Любо, както и специалната изненада – супергрупата „Фондацията". В нея са Кирил Маричков (Щурците), Иван Лечев (ФСБ), Дони, Славчо Николов (Б.Т.Р.) и Венко Поромански (ТЕ). Легендарните изпълнители се събраха, за да изпълняват песни на собствените си групи – в репертоара им са повече от 20 от най-емблематичните парчета на Дони и Момчил, ФСБ, група ТЕ, Б.Т.Р. и Щурците, но в различен аранжимент.

На 24 май награди ще вземат най-заслужилите български изпълнители и музиканти за 2012 година, които слушателите на БГ РАДИО са избрали чрез гласуване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай