Кървава саморазправа в "Братя"

Убийството на Огнян остава загадка

Кървава саморазправа в "Братя" | StandartNews.com

Драго е в ужас, когато открива паднала черна перла от колието на Снежа точно в апартамента на Филип, въпреки неговите твърдения, че тя не е идвала в дома му. За миг предположенията на Велин и Сандо, че Карамитев има връзка с убийството на неговата майка, добиват друго значение. Хиляди болезнени мисли минават през главата му, а яростта постепенно го завладява до такава степен, че той е готов на кървава саморазправа. Това, което не може да предположи обаче, е реакцията на Филип в създалата се взривоопасна ситуация. Готов ли е баща му да признае за извършеното престъпление, има ли контраплан за действие и какъв драматичен обрат ще настъпи за двамата в най-неочаквания момент?

Убийството на Огнян – най-довереният охранител от хората на Денис, все още е загадка за цялата група. Николай, който дори не разполага с информацията за открития в къщата на бодигарда тетрадетоксин, също не може да си обясни как Лора е стигнала до решението да застреля техния колега и приятел. При цялата си симпатия към нея, Никсън приема обясненията й за налудничави и ги възприема по-скоро като плод на ревност или лабилност. Останал насаме с отвлечената Лора на мястото, където я държат затворена, той настоява за истината. С какво ще го изненада отчаяната жена и защо отговорите й са болезнени?

Симеон и Поли затъват все повече – всеки в кашата, която сам си е надробил. Дъщерята на Черкезов не успява да овладее зависимостта към наркотиците, но се бори и с още няколко предизвикателства. Тя живее със страха да не бъде разкрита от своите близки, защото е сигурна, че ще разочарова баща си и Симо, а подозира, че може дори да загуби и любовта им. Но най-тежката битка на Поли е със самата себе си – тя не може да се понася и усеща, че няма никакъв контрол над собствената си душа. Живеейки с тези постоянни страхове, момичето все повече се затваря, което остава незабелязано за заетия Черкезов и за притеснения Симеон, който е потънал в собствените си големи проблеми. Ученикът вече е наясно, че няма как да излезе чист след създаването на даркнет за мафията, но все още таи надежда, че, ако измисли хитър ход и заличи следите си в мрежата, това може да му осигури по-лесен път обратно в нормалния живот. За целта Симо търси група хакери, които да помогнат за преработването на данните и прехвърлянето им по други сървъри – вече несвързани с него. Има ли кой да му окаже подкрепа и дали замисленият ход може да бъде успешен?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай