Криминалният психолог Румен изчезва в "Братя"

Калин е бесен, хващайки своя бивш колега в откровени лъжи

Криминалният психолог Румен изчезва в "Братя" | StandartNews.com

Мистериозен подарък, нов заподозрян по случая „Донков“ и опасна клопка очакват героите в новите епизоди на „Братя“ тази седмица. Денис взима решението да удвои охраната на Лора, защото се съмнява, че Юлия не е напуснала страната. Дори напротив – привижда му се на всеки ъгъл. Но това ще се окаже по-малкият проблем, защото някой се опитва да го уличи, а доскорошните му бизнес партньори изведнъж се превръщат в най-яростни врагове. Ще успее ли да се измъкне невредим от ситуацията, или неговото време изтича, зрителите ще могат да проследят в криминалната драма, от вторник до четвъртък, в 22:30 ч.

Калин е бесен, хващайки своя бивш колега Румен в откровени лъжи. Още по-лошото е, че според откритите експертизи, криминалният психолог от ГДБОП поне няколко пъти е правил услуги на престъпни кръгове, движещи наркотрафика в София. Една от групировките, платила на Румен за фалшивите документи, се оказва близка до наркобоса Райков. Калин подозира, че вероятно колегата е предателят, който е помогнал за похищението на Борис. Инспектор Йосифов не е на себе си от ярост и причаква Румен, заплашвайки го да каже истината. Докъде е готов да стигне Калин в афекта си и каква е причината за последвалото изчезване на криминалиста?

Междувременно настроенията на Снежа стават още по-променливи и неразбираеми – тя все по-често се връща в офиса разстроена. Ани вече е силно разтревожена, защото подозира, че причината за това е присъствието на бившия й съпруг Велин, за когото е чувала много неприятни неща. Притеснена, тя се опитва да помогне с каквото може и да опази приятелката си от нови сътресения, но удря на камък. Каква е истинската причина за настроенията на Снежа и има ли как да й се помогне?

В дома на Йосифови ситуацията става все по-напрегната. Конфликтите между двамата озлобени съпрузи ескалират, а от тях най-много страда Симо. Тийнейджърът не знае как да спре споровете на своите родители, които стигат до крайност. Той взима страната на майка си и с това съвсем нажежава обстановката. Драматичната развръзка поставя на карта съществуването на цялото семейство и ще предизвика обрат в отношенията им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай