Кой стои зад атаката срещу Борис в "Братя"

Истината търси и Драго, който вече е твърдо решен да напусне България

Кой стои зад атаката срещу Борис в "Братя" | StandartNews.com

Наближава денят за изслушването на Борис пред вътрешната служебна комисия, която ще реши, дали той може да се върне на работа в ГДБОП. Следователят отдавна мечтае за този ден, но как ще се развият плановете му след покушението срещу него? Кой стои зад атаката, какви са намеренията му и какво ще се случи с Борис след футболния мач, когато някой неочаквано го нападна?

Истината търси и Драго, който вече е твърдо решен да напусне България. Но, преди да си тръгне, иска да разбере само едно – кой е биологичният му баща. Дали Снежа ще намери сили да назове името пред сина си или няма да й стигне смелостта?

Предстои изписването на Лора от болницата, а тя е по-самотна и изоставена от всякога. Накъде ще поеме отчаяната, бременна жена, как ще организира живота си от тук нататък и би ли се върнала към своите погребани чувства?

Ива се оказва по-силна, отколкото тя самата е очаквала. Въпреки психологическия отпор, който й дава Калин вкъщи, тя събира последната увереност, която й е останала и започва сама малък бизнес. Привлича на своя страна и дългогодишната си служителка Силвия. Двете опитват да открият нови клиенти и да възстановят отношенията си с предишни такива. Ива получава  непоискана и неочаквана подкрепа от човек, за когото никога не би предположила, че може да я потърси. Кой ще предложи услугите си и защо ще си навлече гнева на Ива?

Междувременно, в училище се пускат слухове, че Симо се движи с истински гангстери и вниманието към него нараства с всеки изминал ден. Съучениците му вече гледат на него с други очи и всеки се опитва да му бъде приятел, включително едно от най-популярните момчета в училище – Тони.

Какво ще прави Симо с изненадващо появилата се слава и как ще се промени животът му?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай