Кой спасява Маргарита Петкова след смъртта на дъщеря й

Неочаквана любов измъква голямата поетеса от бездната към ада

Кой спасява Маргарита Петкова след смъртта на дъщеря й | StandartNews.com

Голямата поетеса Маргарита Петкова има удивителен случай в кариерата си – само за три часа пише текста на „Болката отляво“, супер хита на Васил Найденов с нотите на Стефан Димитров. При това - по телефона. 

„На Васил много му трябваше песен за някъде, а Стефан имаше готова музика. Аз не работя така, защото ми е трудно да вкарвам моя вътрешен ритъм в чужд или върху готова музика. Затова не харесвам текста. Посмъртно не мога да римувам „ден с мен“, които са прилични за песен. Когато пиша стихотворение, няма такива „ден с мен“. „Болката отляво“, да, хванала съм, всичко отминава „под това небе, болката отляво – не“, разказа Маргарита Петкова пред Петя Дикова по bTV.

Покрай Свети Валентин изкусната майсторка на лириката споделя, че любовта я е спасявала в най-тежките моменти от живота й. „Това е от Господ. Загубих дъщеря си, а спечелих любов, която ми помогна не да забравя, не да престане да ме боли, но да изляза от това потапяне, което щеше да ме убие“, откровена до болка е изключителната дама.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
onlyblack
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея---- https://do.my/bluestone

Откажи