Кошмарите на Вера се превръщат в реалност в Белези

Надежда ще продължи с опитите си да достигне до дъщеря си, от която е все още откъсната

Кошмарите на Вера се превръщат в реалност в Белези | StandartNews.com

Драматичната история на сестрите Вера (Вера Йорданова) и Надежда (Анастасия Лютова) разтърси дълбоко зрителите на bTV още със своя старт. След поредица от трагични събития, разделените от близо 18 години сестри се срещнаха отново, а повод за това бе Радост (Климентина Фърцова) - момичето, което и двете възприемат като своя дъщеря. Тази среща постави началото на редица въпроси, отговорите на които водят към болезнено минало и ще окажат невероятно влияние върху настоящето.

На 1 март от 21.00 часа Надежда ще продължи с опитите си да достигне до дъщеря си, от която е все още откъсната. На Вера ѝ се налага да импровизира в новосъздадената ситуация, за да се справи със сблъсъка със собственото ѝ минало. Това, което обърква плановете ѝ, е неочакваната намеса на друг отдавна забравен човек от миналото ѝ - най-страшните ѝ кошмари се превръщат в реалност и тя е принудена да действа бързо и решително. За капак дъщеря й Неда (Балена Ланджева) прави опит за самоубийство, а на сцената се появява и един загадъчен мъж.

Връзката между Вера и Радост бе обект и на игра във Фейсбук, която провокира зрителите да направят своите предположения за характера на техните отношения по време на 90 минутния епизод в понеделник, 22 февруари. Стотици се включиха, давайки верен отговор, а трима от тях ще се срещнат виртуално с актрисите в този триъгълник – Вера Йорданова, Анастасия Лютова и Климентина Фърцова на 2 март. Това е първата от поредицата срещи, в които актьорите ще отговарят на въпроси на феновете на „Белези“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай