„Комиците и приятели“ се завръщат

Премиерата е на 9 септември в 22, 30

„Комиците и приятели“ се завръщат | StandartNews.com

Актьорското шоу на bTV „Комиците и приятели“, което забавлява зрителите от 2006 година насам, се завръща с нова доза спектакли на 9 септември от 22, 30. Превърналото се в телевизионен и културен феномен комедийно предаване ще предложи традиционния първокласен хумор в изпълнение на Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Петьо Петков-Шайбата и Васил Драганов, гарниран с множество от техните приятели. От понеделник до сряда актьорите ще залагат на нови образи и приятни изненади, темата за българщината в контекста на нашата съвременност. Задавайки въпроса „На какво се е смял българинът преди, на какво се смее сега и на какво ще се смее утре?“, шоуто ще представи по неповторим начим нравите в обществото и героите на днешния ден.

От 9 септември, всеки понеделник, вторник и сряда, зрителите на bTV отново ще могат да прекарват семейните вечери с авторски скечове, хитови песни, изящни хореографии, специални изпълнения, неповторими импровицации и провокации към публиката. По традиция на сцената на „Комиците и приятели“ ще излязат и едни от най-популярните личности от българския обществен живот, за да споделят своят талант и чувство за хумор. А любимите комедийни актьори ще се борят с недъзите в обществото с усмивка и ще насърчават традиционните български добродетели.

„Комиците и приятели“ традиционно се нарежда сред топ 5 на най-гледаните предавания всеки месец. Близо 900 000 души са традиционната средна аудитория на шоуто през пролетния телевизионен сезон на 2019-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай