Комичен разрив в отношенията в "All Inclusive"

Предстоят много забавни моменти, изпълнени с куп щури недоразумения

Комичен разрив в отношенията в "All Inclusive" | StandartNews.com

Много забавни моменти, изпълнени с куп щури недоразумения предстоят в “All Inclusive”. Премиерата на третия сезон на “All Inclusive” повтори успеха на предните два и отбеляза висока гледаемост, затвърждавайки интереса на зрителите към един от най-любимите им български сериали.

Във втория епизод на комедията ни очакват още много забавни моменти, с които отново ще се посмеем този петък. Едно е факт – само предварително запазената почивка принуждава Чобанови и Сиромашки да бъдат заедно по празниците, при положение, че отношенията им са толкова влошени. Но каква е причината за раздора в приятелството на две толкова близки семейства и на какво са готови, за да спечелят в комичното състезание за надмощие помежду си?

Христо (Ненчо Балабанов) и Пламен (Любен Кънев) тръгнаха с голям ентусиазъм по следите на знаменития италиански скиор Алберто Томба, въобразявайки си, че той е отседнал в съседен на техния апартамент. Вместо Томба, обаче, те откриха забавния пловдивски милионер Емил Хаджикосев (Явор Борисов), който не устоя на изкушението да вземе заблудените на подбив. Какво търси той в хотела и каква голяма изненада очаква цялата весела компания във втория епизод на “All Inclusive”?

Още при първата разходка в Банско, Елена (София Маринкова) случайно срещна своя стара любов – Явор (Юлиян Малинов), който работи като ски учител на пистата. Защо тази бивша връзка на Ели е останала тайна за Пламен, дали той ще разбере за отношенията от миналото на своята съпруга с красивия инструктор и какви комични премеждия очакват семействата по време на първия им ски урок в планината?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай