Кога започват снимките на "Дяволското гърло" 2

В момента екипът на Евтим Милошев работи по сценария

Кога започват снимките на "Дяволското гърло" 2 | StandartNews.com

Продуцентът Евтим Милошев и неговият екип работят по сценария на "Дяволското гърло" 2. Така наречената Библия - книгата, в която е описана всяка подробност по сериала, който направи фурор по Нова телевизия през 2019-а, вече е готова. Владо Карамазов също даде знак, че екшънът скоро ще започне отново - той пусна снимка с креативния продуцент и сценарист Иван Спасов, с когото работиха по криминалната поредица. “Толкова много история имаме с него, че можем спокойно да напишем книга. Че и две - едната драматична, другата комична... В момента работи по нещо много чакано и от мен, и от вас”, написа Карамазов в Инстаграм. 

Междувременно стана ясно, че "Дяволското гърло" е купен от американската телевизия AXN, собственост на “Сони пикчърс телевижън”.

Първия сезон 12-серийният филм започна с труп, паднал от небето в едно от смолянските езера. Екипът от следователи, ръководен от Карамазов, към който се присъедини и профайлър от ДАНС - Теодора Духовникова, разкри поредица убийства, всяко от които белязано с мистика и извършено в разгара на бежанската криза. На финала се оказа, че убиецът е Асен Чанов, братът на Филип Чанов - героя на Карамазов. В ролята на престъпника блестящо се справи Христо Петков, когото в момента гледаме и по Нова - в "Отдел Издирване", и по Би Ти Ви - в "Съни бийч".    

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай