Кога гледаме отново "Съни бийч"

Романтичната комедия се завръща на 26 февруари, а снимките за втория сезон стартират скоро

Кога гледаме отново "Съни бийч" | StandartNews.com

Уникалната свежа романтична комедия "Съни бийч" ще забавлява отново зрителите на bTV. От 26 февруари, всеки петък от 21 часа, приключенията на Гомес, Ивон, Младен и Дарина ще събере пред малкия екран феновете на сериала. Историята ще започне от самото начало, за да стигне не до своя край, а да даде отговори на много въпроси от миналото на героите и може би да се заплете отново в края на първи сезон. А в каква посока ще отведе живота Гомес, Ивон, Младен и Дарина ще стане ясно в сезон 2 на сериала, снимките на който ще започнат съвсем скоро.

"Съни бийч" разказва историята на четирима приятели, сезонни работници в Слънчев бряг. Те са млади, умни, находчиви и много различни. Свързва ги изключително приятелство, основано на взаимно доверие, честност и откритост. Житейският път, личните им истории и амбиции ги отвеждат в черноморския курорт, където те не просто работят и се забавляват, но и се налагат като добри професионалисти. Настъпва обаче мигът, в който четиримата попадат на кръстопът. Всеки трябва да се изправи срещу собствената си съдба и да поеме живота си в ръце. Историите в "Съни бийч" завладяват зрителите със своята автентичност, динамика и съвременно звучене, като в тях има всичко – любов, приятелство, задкулисни игри, борба за професионална реализация и власт, борба да бъдеш себе си и да имаш бъдеще с децата си.

Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова, Виттория Николова, Даниел Пеев и други са сред талантите, които си партнират с големи имена от различни поколения български артисти. Сред тях са Даниел Цочев, Николай Ишков, Стоян Радев, Мариан Маринов, Пенко Господинов, Любомир Ковачев и други. В отделни епизоди към актьорския състав се присъединяват гост-звезди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай