Халваджиян изригна в мъката си по Милен

Той беше един от нас, просълзи се Маги в „Капките“

Халваджиян изригна в мъката си по Милен | StandartNews.com

„Милен беше приятел, той е телевизионер, той беше един от нас. Аплодисменти за Милен Цветков", изригна Маги Халваджиян в "Като две капки вода". Екипът на шоуто почете  паметта на убития на пътя журналист. „Няма как да не го почетем, защото нелепите инциденти, както ги наричаме, всъщност не са толкова нелепи - те са логични и те се случват заради нашата безотговорност. Ние сме безотговорни в работата си, безотговорни сме към децата си, безотговорни сме към държавата си, към правилата и към това общество. Последиците са тези“, извика Халваджиян. Той се извини, че излиза на сцената непредвидено, но обясни, че е бесен при вида на напускащите столицата хиляди коли преди няколко дни, защото правилата са за това, за да се спазват. И подчерта, че Милен, който беше пометен от джипа на 22-годишен дрогиран шофьор, винаги е спазвал правилата.

„Отговорността значи да мислиш, отговорността е към всички нас, защото не може едни хора, надявам се болшинството, да спазват правилата, да се мъчат да бъдат достойни българи, а други да си правят, каквото поискат. Тези, другите, водят до това човек като Милен Цветков, спазващ правилата, да бъде убит“, беше развълнуван Маги Халваджиян и призова хората да излязат на улицата, за да протестират срещу тези, които не спазват правилата. "Защото ние искаме да живеем в държава, в която правилата се спазват. Затова съм тук, защото съм бесен. Аз спазвам правилата. Винаги съм ги спазвал. Така съм учил детето си, така ще уча и внуците си", призова в емоционалната си реч продуцентът на предаването.  „Той беше един от нас! Той беше един от нас, българите! Затова трябва да го помним и да мислим за него! Аплодисменти за Милен Цветков“, призова Халваджиян през сълзи и всички станаха на крака с ръкопляскания.

Поредното издание на „Капките“ беше спечелено от Анди, който влезе в ролята на Петър Чернев и изпя „Заклинание“ – един от най-големите хитове на певеца, убит някъде в Русия.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай