Къде се залюбват Атанас Атанасов и Деси Стойчева

Първата им среща е заради роза, която тя му поднася след представление

Къде се залюбват Атанас Атанасов и Деси Стойчева | StandartNews.com

Романсът между известните актьори Атанас Атанасов и Десислава Стойчева започва преди няколко петилетки. Тя е студентка във ВИТИЗ, когато решава да му подари роза след спектакъл - той я поглежда странно, взима цветето и си тръгва. После се срещат отново на нейно представление. Тогава розата вече е в неговите ръце.

„Тя е много емоционална и изразява емоциите си, докато аз съм по–прибран. Не проявявам чувствата си толкова непосредствено, толкова откровено, особено сред непознати хора“, разказа професор Атанасов по Би Ти Ви. Сватбата им се превръща в истински градски спектакъл в зората на демокрацията.

„Беше забавно преживяване – колегите до един дойдоха облечени в костюми от постановки. Кумовете ни гонеха по улицата да ни връзват с белезници, защото не искахме да тръгнем към залата, тролеите започнаха да спират“, спомня си Десислава.

„Не бях идеалният баща – постоянно бях зает, постоянно пътувах. Когато се прибирах вечер, Алиса и Ясен вече си лягаха, а сутрин ги развеждахме с колите до детската градина и училището. Деси възпита децата ни - никога не мога да върна времето. Но мисля, че всичко това ги направи невероятно самостоятелни“, коментира звездата от сцената и екрана. Алиса и Ясен вече са поели по пътя на родителите си и на баба си и дядо си – величията на Народния театър Виолета Бахчаванова и Васил Стойчев, който си отиде миналото лято. Алиса има главна роля във филма за Петя Дубарова „Петя на моята Петя“, а по-малкият й брат вече играе в Армията, където баща им блести сезони наред. 

Десислава Стойчева не крие, че родителите й винаги са били образец за нея.  „Те бяха безкрайно заети с участия, с филми, телевизия, премиери, но в момента, в който имаха и най-малката пауза, веднага се посвещаваха на мен и сестра ми. Това е основният принцип - колкото и да съм заета, трябва да съм опората и на Наско, и на децата“, добавя актрисата преподавателка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай