Катерина Евро: Не съм много хепи

Всичко ще отмине, ще се оправим, казва прочутата актриса

Катерина Евро: Не съм много хепи | StandartNews.com

„Не съм много хепи заради цялата тази история и истерия“, каза Катерина Евро при Георги Любенов в БНТ1. Прочутата актриса на 14 март трябваше да полива с колеги и приятели софийската премиера на „Пътуващо кино“ – филма на Илия Костов, в който тя си партнира с Любо Чаталов, Юри Ангелов, Мак Маринов и други известни актьори в епизодичните, но ярки роли: Доси Досев, Васил Банов, Васил Василев-Зуека, Андрей Слабаков... „След като го гледа на „Любовта е лудост“, Танчето Лолова ми каза: “Мойто момиче, ти си силна драматична актриса“. Почувствах се наистина щастлива. Все пак невинаги съм играла само в комедии – в „Дванайсета нощ“ на Мариус Куркински бях сериозната и тъжна Оливия.

Не бях снимала от 15 години – вложих в образа всичките си емоции, натрупани през това време. Почти без грим, без да се интересувам дали съм грозна или красива, дали левият или десният ми профил е по-подходящ за камерата“, сподели още очарователната дама, която играе бивша алкохолизирана актриса с пречупен от мъжете и идиотщините  живот и кариера. И разказа, че с приятелите от нейната компания правят конферентна видео връзка, тъй като избягват да се събират заради карантината. „Те много се притесняват за мен – понеже съм най-възрастната и съм най-рисковата“, с усмивка обясни Катето Евро, която си е направила дезинфектант за ръце от алое вера и спирт. Но няма никакво намерение да се презапасява с продукти, още повече, че в градината й има всичко – от  коприва до домати. Тя обаче добавя, че й е доста притеснено заради отменените представления на двата театрални хита, в които участва – „Горката Франция“ и „Маршрутка“ на Елин Рахнев.

„Аз съм на свободна практика и оставам без хонорар. Но няма друг начин – и това ще мине. Хем искам да не се паникьосвам, хем постоянно съм залепена за телевизора“, оплака се Катето, а след това се просълзи заради хубавите думи на зрителите.                        

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай