Калин Врачански купонясва в Библиотека

Калин Врачански купонясва в Библиотека | StandartNews.com

София. Калин Врачански, един от най-желаните гости на светските партита, уважи купона на Кремена Халваджиян, който тя вдигна по случай втората година на клуб "Библиотека".

В "Once upon a time", както е пълното име на клуба, госпожа Халваджиян събра приятели и колеги, които се забавляваха до зори. Сред гостите бяха Левон Хампарцумян и съпругата му Марияна, Ивайло "Нойзи" Цветков, Зейнеб и Калин Врачански. Също и "Х Фактор"-ите Виктория Куприна, Мартин Котрулев и Иван Радуловски. Победителите от двата сезона Рафи и Жана Бергендорф пяха с голям хъс и енергия и вдигнаха гостите на крака. Сред празнуващите бяха и четирима гости от Италия, които след като чуха акапелното изпълнение на Рафи на "O Sole Mio", отидоха пред сцената и буквално му се поклониха. Веднага след това талантливият арменец подхвана рап парче и ченетата на италианците увиснаха.

Кремена духна сама свещичките на тортата, които бяха доста повече от 2 - причината е в нейното желание мястото да го има още десетилетия. Митко и Мария я зарадваха с видеопослание от топлия остров, на който почиват преди големия пролетен тв екшън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай