Калин Врачански - отличен Емил Димитров

Калин Врачански - отличен Емил Димитров | StandartNews.com

Актьорът Калин Врачански изправи на крака публиката на шоуто "Като две капки вода", като се вживя в образа на Емил Димитров, съобщава Дарик. "Ти си гениален!", похвали го и Хилда Казасян от журито. Тя развълнувано разцелува актьора на сцената след изпълнението му.

"Притеснявах се, когато разбрах каква песен ми се падна, но наистина се забавлявах, защото е много приповдигната", призна Врачански. Той успешно пренесе публиката 60 години назад, демонстрирайки ретро маниер и типичното за онова време сценично присъствие.

Орлин Павлов пък влезе в кожата на Мадона и изпълни едно от култовите й парчета. "Нямаше секунда, в която да не си мисля, че си Мадона. Беше непоклатим", категорични бяха всички в журито.

Истинска латино фиеста се развихри в появата на огнената Шакира, представена от Прея и Gipsy Kings, оглавявани от Геро. Джулия Бочева пък за пръв път в живота си изигра мъжка роля - падна й се да бъде вокала на българската група "Остава" Свилен Ноев. Самият той пък беше в залата, за да се види на живо. "Пя по-добре от самия Свилен. Радвам се, че не пропусна и характерното нервно трептене в крака", пошегува се Дони.

Преслава се превърна в барбадоската красавица Риана, а изпълнението на фолк певицата отново предизвика противоречиви реакции от страна на Фънки.

Жоро Низамов и Светльо се превърнаха в най-забавните Лайди Гага и Бионсе. Поли Генова пресъздаде заряда на фамилията Джексън, улавяйки енергията, танца и фънк звученето, с което си заслужи похвали от критичния Фънки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай